Vad innehåller Hairforce?

[minti_divider]
[minti_box class=”style-3″]

MSM  – organiskt svavel

MSM står för metylsulfonylmetan och är ett organiskt svavel som är nödvändigt för alla levande varelser. MSM finns i särskilt hög koncentration i hår, hud, naglar, leder och annan bindväv. Svavel används av kroppen för att bilda keratin och kollagen vilket ger vävnaderna form, styrka och flexibilitet. Organiskt svavel finns naturligt i liten mängd i frukt, grönsaker och kött. MSM brukar kallas naturens främsta skönhetsmineral.

[/minti_box]
[minti_box class=”style-3″]

Kisel

Kisel är en viktig byggsten till hår, hud, naglar och bindväv. Bindväv finns i hela kroppen och omsluter muskler, vävnader och organ. En sund bindväv har stor betydelse för fast och slät hud,  hälsosamt hår samt starka naglar. Kisel främjar bildandet av kollagen som gör huden fast genom sin stödjande och sammanhållande funktion. Hairforce innehåller extrakt från unga bambustjälkar som är en rik, naturlig källa till kisel.

[/minti_box]
[minti_box class=”style-3″]

B-vitaminkomplex

Hairforce innehåller ett komplett B-vitamin komplex.  Bl a B6 för reglering av hormonaktivitet,  folsyra som bidrar till normal aminosyrasyntes och biotin som kan stimulera inaktiva hårsäckar.

[/minti_box]
[minti_box class=”style-3″]

Selen

Selen är ett mineral som är viktigt för kroppens immunsystem och har en antioxidativ verkan på kroppen.  Det innebär att selen skyddar cellerna mot oxidativ stress,  en process som anses kunna påskynda åldrandet och orsaka sjukdom. Brist på selen kan leda till hudbesvär och håravfall.

[/minti_box]
[minti_box class=”style-3″]

Zink

Mineralet zink behövs för att bibehålla normalt hår, hud och naglar. Zinkbrist kan leda till spruckna naglar, hudförändringar, håravfall och dålig sårläkning. Precis som selen bidrar zink till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

[/minti_box]
[minti_box class=”style-3″]

Magnesium

Mineralet magnesium aktiverar enzymer och är nödvändigt för kroppens proteinomsättning, vilket är viktigt för nybildning av hår, hud och naglar. Brist på magnesium är vanligt och anses kunna påverka hårsäckarnas funktion negativt.

[/minti_box]
[minti_box class=”style-3″]

Mangan

Mangan är ett grundämne som behövs för energiproduktionen och omsättningen av proteiner, kolhydrater och fetter. Mangan är bra för benstommen, brosk och leder och har betydelse för bildning av all typ av bindväv.

[/minti_box]
[minti_box class=”style-3″]

Jod

Jod bidrar till att bibehålla normal hud och sköldkörtelfunktion. Jod  är ett mycket viktigt mineral där brist har visat sig vanligare än man tidigare trott. Jodbrist är starkt kopplat till sköra naglar.

[/minti_box]
[minti_box class=”style-3″]

Vitamin-C

Det viktiga C-vitaminet behövs bland annat  för bättre upptag av MSM och för bildande av kollagen och elastin.

[/minti_box]
[minti_box class=”style-3″]

Rosmarin och Salvia

Rosmarin och Salvia har båda antioxidativ effekt och kan bidra till att förbättra blodcirkulationen i hårbotten och hud. Örterna  har sedan länge använts i traditionell örtmedicin för att göra håret tjockare, starkare och glansigare.

[/minti_box]
[minti_box padding=”40px 20px 20px 40px” class=”style-5″]
Alla ämnen i Hairforce är av högsta kvalitet.
Mineralerna är aminosyrabundna, som magnesiumcitrat och zinkcitrat.
Hairforce tillverkas i Sverige.
[/minti_box]
[minti_image img=”737″ align=”center” animation=”fade-in”]

Vanliga frågor

Hur skiljer sig Hairforce från andra hur, hud och nagelprodukter?

Hairforce har en bredare formula med fler aktiva ämnen än någon annan produkt. Hairforce verkar också från flera håll, den ger byggstenar för hår, hud och naglar i stor mängd, i form av kisel och svavel tillsammans hjälpämnen som mangan och zink. Samtidigt verkar den stimulerande, cellskyddande och cirkulationsfrämjande. Hairforce är, trots namnet, inte bara en hårprodukt, utan verkar samtidigt även på hud och naglar. Vårt mål är att Hairforce ska vara den mest kompletta och kraftfulla produkten på marknaden, utan kompromisser. Jämför gärna.

Hur länge ska man använda Hairforce? När märker man resultat?

Resultatet märks snabbast på naglar och hy. Håravfall brukar bromsas på ett par veckor. För att nytt hår ska få bättre styrka och volym behöver man ha tålamod, våra kunder brukar märka det från 2,5-3 månader. Detsamma gäller då tröga hårsäckar aktiveras, det brukar ofta märkas från 2,5 månader, alltså 3:e burken, genom små “stubb”. Då rekommenderar vi att man fortsätter och gör en kur på minst 6 månader. Många märker också att håret växer snabbare då man använt Hairforce ett tag, från ca 2:a månaden.

En ny och starkare nagel märks oftast efter ett par månader, även om många brukar märka effekt redan under första burken genom att nageln växer bättre och känns lite starkare.

För huden varierar det beroende på vad man har för hud. Resultat brukar märkas relativt snabbt. Kunder som rapporterar om positivt resultat på vuxenacne, lyster och mjukhet, atopiska eksem och torr hud har märkt resultat under 2:a till 3:e månaden.

En kur varar vanligen i 4-10 månader. Fråga din terapeut om råd hur ni ska lägga upp din kur!

Jag har svårt att svälja hela tabletter

Hairforce tabletter har en glatt yta och är gjorda för att vara lätta att svälja. Men det går bra att tugga eller krossa tabletterna.

Varför 4 tabletter om dagen?

Med tanke på den stora volym ämnen Hairforce formula innehåller kan vi inte göra dem mindre eller färre!

När ska jag ta Hairforce?

De flesta delar upp dagsdosen på två tillfällen, men du kan ta alla tabletterna på en gång om du tycker det är enklare. Tas helst tillsammans med mat.

Är Hairforce ett läkemedel?

Nej. Hairforce innehåller inte några läkemedelsklassade ämnen.

Fungerar Hairforce även på män?

Våra flesta kunder är kvinnor, men vi hör allt fler rapporter från manliga kunder som använder Hairforce och får ett positivt resultat. Manligt håravfall är svårt, men Hairforce är definitivt värt att prova. I ett ju tidigare skede desto bättre. Manliga kunder får ha tålamod, det brukar ta minst 4 månader innan man ev kan märka nya, små hårstrån. Hairforce bör i vilket fall ge effekt på det befintliga håret, som då får mer volym. För naglar och hud fungerar Hairforce naturligtvis precis på samma sätt även för män.

Kan jag ta Hairforce med andra kosttillskott eller mediciner?

Levaxin – vi rekommenderar att den som använder Levaxin för sköldkörtelproblem inte tar medicinen samtidigt som Hairforce (sprid ut intaget till t ex morgon och kväll).

Waran – vi manar till försiktighet om man använder Waran tillsammans med Hairforce, då rosmarin och salvia i Hairforce kan förstärka Warans verkan.

Kontakta oss om du känner dig osäker.

Vad gäller andra kosttillskott, Hairforce breda formula, som innehåller bl a ett komplett b-vitaminkomplex och mineraler, gör att du förmodligen inte behöver några multivitaminer/multimineraler under tiden du tar Hairforce, såvida inte din naturläkare eller läkare rekommenderat kosttillskott för något annat speciellt syfte, som t ex järn vid järnbrist.

Finns det några biverkningar?

Hairforce innehåller inga läkemedel eller kroppsfrämmande ämnen och ger inga biverkningar av den typ man kan få av läkemedel.

Hairforce har en lätt avgiftande verkan, bl a tack vare innehållet av MSM. Det innebär att om man har mycket toxiner i kroppen är det möjligt att man kan känna av en detoxreaktion. Det är inte farligt, utan ett tecken på att avgiftningssystemen börjar arbeta, men det kan ge symtom som utslag och lätt huvudvärk. Detta är mycket ovanligt, ytterst få känner av det (en på 1000). Om det skulle inträffa rekommenderar vi att man gör ett uppehåll eller minskar dosen till ¼ och sedan långsamt trappar upp medan man känner sig för.

Ibland får vi frågan om Hairforce gör så att man får mer hår på kroppen, t ex armar och ben, men vi har inte hört någon kund rapportera om detta någon gång.

Hairforce uppfyller Livsmedelsverkets och EU’s regler för kosttillskott. Tillverkning sker i Sverige under sträng kvalitetskontroll.

Kan man ta Hairforce när man är gravid eller ammar?

Hairforce rekommenderas inte för gravida. Men under amning kan Hairforce användas. Vi rekommenderar den särskilt efter graviditet, då kvinnan ofta får problem med håravfall och torr hud!

Kan jag ta Hairforce året om?

Hairforce är tänkt som en kur, t ex en gång om året. Men det är inte farligt att ta Hairforce året om. Det finns även de som fortsätter med en underhållsdos efter den vanliga kuren på t ex halva normala dosen.

Min urin färgades gul när jag började med Hairforce

När man börjar med Hairforce kan det hända att man kissar en mer gulgrön färg är vanligt. Det är normalt och inget att oroa sig för. Anledningen är B-vitaminen riboflavin, den innehåller ett orange pigment och den gula färgen innebär att kroppen absorberar riboflavinet som den ska (och eliminerar pigmentet). Efter ca två veckor (varierar från person till person) brukar detta avta. Det brukar hända med alla B-vitamintillskott och är inget att oroa sig för.

Hur får jag ut bästa effekt av en Hairforce kur?

Om du är kvinna, se till att ditt järnvärde är normalt. Vid järnbrist rekommenderas att du kombinerar Hairforce med järntillskott. Hairforce’s kollagenbooster fungerar bäst när kroppen har tillräcklig tillgång till järn.

Komplettera gärna med fiskolja/omega-3 eller linfröolja. Bra fetter är mycket viktigt.

Ät ordentligt med protein och en bra balanserad kost med frukt och grönsaker. Mindre socker och mjölkprodukter brukar märkas positivt på huden.

Sov på ett örngott av siden eller satin.

Var försiktig med höga temperaturer när du fönar håret.

Tala med din frisör/terapeut om hur du kan få bästa resultat av din kur! Du kan också gärna ta kontakt med oss här på Hairforce om du har några frågor!

Vilka är ni som ligger bakom Hairforce?

Vi som arbetar med Hairforce är Jens och Tina. Med en bakgrund från början i hälsokostbranschen är vår idé att ta fram världens främsta tillskott för skönhet inifrån, en kompromisslös produkt, tillverkad i sverige av de bästa råvarorna.

Vill du fråga oss något? Vi finns här för dig. Se vår kontaktsida.

[minti_imagebox img=”304″][/minti_imagebox]